5ca98bc7-df2c-4519-b105-02153ba5fcd4_edi
Jeanine Weber (35) Founder & extern Pedagogisch coach bij IKK Coach.
Trotse mama van R. (6)

Blij met? Iets lekkers bij de koffie en dat ik aan de kust woon; ben daar dan ook al snel te vinden. En van een zomers festivalletje met vriendinnen. Blijer zonder? Stress, kou en drukke steden. Druk met? Ondernemend zijn en bedenken waar ik mijn creativiteit in kwijt kan! Zoals in het ontwikkelen en geven van trainingen & workshops voor de kinderopvang en nu dus ook met ons boek 'Ik krijg jou erbij!' Werkt in? De kinderopvang én daarnaast ben ik vanuit IKK coach inzetbaar als extern Pedagogisch coach. Waar pedagogisch medewerkers, coach op de werkvloer met alles waar zij ook maar tegenaan lopen en geef ik allerlei trainingen met betrekking tot het versterken van het pedagogische klimaat in de kinderopvang. 

Waar ik trots op ben? Ik ben ongelofelijk trots op onze, minstens net zo, ondernemende zoon.Daarnaast ben ik trots op de band met zijn vader en zijn stief-lief-bonus moeder Annelie. En op de sterke band met mijn familie en vrienden die er altijd voor mij zijn. Dromen voor de toekomst? Een huisje óp het strand. En een waardevol 'ik krijg jou erbij' platform waar moeders, stief- lief- bonus moeders, vaders, gescheiden gezinnen en samengestelde gezinnen steun, herkenning, inzicht en erkenning vinden en de moed om deze kwetsbare relatie vorm te gaan geven. Zodat jij je gevoel van verantwoordelijkheid en kracht weer kan ervaren. Met als ULTIEM doel 'ik krijg jou erbij' het boek. Favoriete uitspraken? 'Als je dicht bij jezelf blijft ben je op je leukst' 'Let's GO!" 

9d9e96db-dac2-484e-a18c-68e75754f4ee.JPG
Annelie van Duijn (31) Founder & coach bij The Family Agency. Trotse stief-lief-bonus moeder van R. (6) en verliefd op én samenwonend met, zijn vader, Henk. 

Blij met? Een buitendag, denk aan strand- of boswandelingen! Mijn familie, het warme nest waar ik in heb mogen opgroeien & alle prachtige mensen die ik in mijn leventje heb mogen ontmoeten en omarmen. Oh en IBIZA! Blijer zonder? Onrecht. JAKKES! 'én ik hou dus echt niet van nep, nergens voor nodig ook! Druk met? Ik ben er dol op om met veel dingen 'tegelijk;-)' bezig te zijn! Op dit moment vullen mijn dagen zich met voornamelijk ouderschapsbemiddeling na scheiding & het begeleiden van vaders en moeders die te maken krijgen met een ongeplande zwangerschap. Samen met Jeanine schrijf ik as we speak **superdupertrots, het boek 'Ik krijg jou erbij!' Waar ik trots op ben ? Allereerst mijn fantastisch mooie bedrijf en de samenwerkingen die ik ben aangegaan in de afgelopen twee jaar. Daarnaast de prachtige zoon die Jeanine & Henk samen op de wereld hebben gezet en de band die wij inmiddels allemaal met elkaar hebben opgebouwd. Dromen voor je toekomst? Een prachtig & krachtig platform voor alle moeders en stief-lief-bonus moeders neerzetten met 'Ik krijg jou erbij!' Waar zij erkenning & herkenning kunnen vinden en vooral ook ontdekken dat deze relatie (stief-lief-bonus & moeders) hard hard hard werken is én dat wij iedereen gunnen om dat er voor over te hebben! Favoriete uitspraken? 'Gun de ander net iets meer dan jezelf!', 'Hupsakee, gewoon doen!'