'Ik ook, héél.'

Bijgewerkt op: 13 apr 2020

‘Ik heb dus een idee, voor ons, en ik denk echt dat het heel goed is, maar..’

‘Oh vertel, nu al leuk!’

‘Ik dacht, kunnen we niet een boek schrijven? Een boek over hoe je dat nou doet allemaal als moeders-bonusmoeders, die relatie, dat zoeken..’

‘’Wauw’

‘Ja? Ik denk dus ook dat het echt een heel goed idee is, het is ons best heel goed gelukt toch?’

‘Ja enorm, ik ben heel trots op jou, op ons.’

‘Ik ook, héél.’Welkom lieve mensen bij onze stap om onze ervaring met vaders, moeders, bonus-lief-stief moeders- & vaders te mogen delen! We hopen vooral een stukje erkenning, herkenning én een beetje extra liefde in jullie woonkamers te brengen. WANT, het is dan misschien geen makkelijke weg, hij kan wel fantastisch leuk zijn;-)! Dit bericht is nog even súper kort, enkel om jullie te laten weten dat we zijn begonnen. Spiek hier even zo nu en dan en volg ons gezellig even op Instagram, dan hoef je niets te missen van onze avonturen!


Alle liefs,


Jeanine & Annelie

74 keer bekeken0 reacties