'Ik vind dit rete spannend' gevoel.

Op elkaars pad gekomen door gedeeld ouderschap, dat zijn wij. Als mama en stief-lief-bonus mama verbonden aan elkaar. Door het lot bepaald, of door de liefde. Het is maar hoe je het wil zien! Hoe onzeker, pijnlijk, kwetsbaar en onhandig het ook allemaal kan zijn, wij zijn het er ontzettend over eens dat deze relatie het waard is om in te investeren. Je zou het ook kunnen laten, dat doen veel vrouwen overigens, want het is en blijft ontzettend spannend en kwetsbaar om deze relatie aan te gaan.


Nu zijn wij de kwetsbaarheid en het ‘ik vind dit rete spannend’ gevoel’ niet uit de weg gegaan. Waarom niet? Omdat we beiden, vanuit ons werk en in onze omgeving, hebben gezien hoeveel kinderen hier vervolgens de dupe van zijn. Zonde en onnodig vinden wij!Nieuwsgierig zijn, je eigen behoeftes even parkeren en ruimte maken.. daar begint het allemaal mee. Nu zijn wij ons ook zeker bewust dat we ‘mazzel’ hebben met dat wij elkaar ook echt aardig vinden maar wie zegt dat jij niet ergens een gemeenschappelijk iets deelt met de mama of stief-lief-bonus van je kind(eren)?


Denk jij dat je puur op dat wat je ziet en misschien hebt gehoord over de vrouw die sowieso een belangrijke rol in je leven gaat spelen, je het recht geeft haar in een hokje te plaatsen? DOE HET NIET! Wees nieuwsgierig (dat is ook echt makkelijker dan je denkt trouwens;-) en lees ons boek, dan vertellen we je er veel meer over!


#ikkrijgjouerbij #ikje #hetboek #gajijhetlezen #hebjeerookzonzinin #mooi #nieuwsgierigzijn #stiefliefbonus #mama #jedoethetnietvoorjekindalleen #doehetookvoorjezelf

45 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven